Personal Assistant

Advisi virtual assistant

Uw betrouwbare partner voor efficiëntie en gemak

Advisi biedt persoonlijke assistentiediensten aan om u te helpen de balans te vinden tussen uw zakelijke en persoonlijke leven. Met ons team van ervaren professionals aan uw zijde, kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is terwijl wij zorgen voor de rest.

Het inhuren van een persoonlijke assistent van Advisi betekent het inhuren van een toegewijd, professioneel en efficiënt team dat toegewijd is aan het voldoen aan uw behoeften. Laat ons uw leven makkelijker maken. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Reisplanning

Of u nu een zakelijke reis of een weekendje weg plant, ons team kan u helpen met het boeken van vluchten, hotels, en vervoer, evenals met het opstellen van reisroutes.

Dagelijkse taken

Van het bestellen van kantoorbenodigdheden tot het regelen van lunches, onze virtuele assistenten staan klaar om u te helpen met elke dagelijkse taak.

Eventplanning

Of het nu gaat om een zakelijke conferentie, een klantenevent of een personeelsfeest, wij zorgen voor alle details van planning tot uitvoering.

Emailbeheer

Wij kunnen uw inbox beheren, spam filteren, prioriteiten stellen voor belangrijke e-mails en tijdige reacties verzorgen.


Gratis advies? Contacteer ons!

KVK: 72293535
Btw-id: NL001257694B48

 SBB erkend leerbedrijf

Follow us!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en aanbiedingen.

Hoofdkantoor

Parijsboulevard 209
3541 CS Utrecht
030 2072 999

error: Onze content is beschermd!