Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over onze diensten en processen.

In welke sectoren is Advisi gespecialiseerd?

Advisi heeft een brede ervaring in verschillende sectoren, maar we zijn vooral gespecialiseerd in het bedienen van de moslimmarkt. Daarnaast hebben we ruime ervaring binnen de uitvaartbranche, de zorg, de technische sector en finance.

Wat voor soort IT-services biedt Advisi aan?

Advisi biedt een breed scala aan IT-services, waaronder web- en app-ontwikkeling, SEO, databasplanning en implementatie, cloud systeem en UI/UX-ontwikkeling.

Welke diensten vallen onder personal branding?

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder personal branding strategie, CV-ontwerp, personal branding voor sociale media, professionele foto's en video's, ontwikkeling van een personal brand statement en animatievideo's.

Hoe kan ik contact opnemen met Advisi?

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, of u kunt ons een e-mail sturen of ons bellen op het vermelde nummer. Bezoek hiervoor contact.

Welke betaalmethoden accepteert Advisi?

Wij accepteren de meeste grote creditcards, bankoverschrijvingen, en PayPal.

Wanneer moet ik betalen voor de diensten van Advisi?

Betalingstermijnen worden bepaald op basis van het individuele contract, maar over het algemeen vragen we om een aanbetaling bij de start van het project en de restbetaling bij de voltooiing ervan.

Kan ik in termijnen betalen?

Afhankelijk van de omvang van het project en de diensten die u hebt gekozen, kunnen we mogelijk betalingsplannen bieden. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Hoe ontvang ik mijn facturen?

Facturen worden digitaal verzonden via e-mail. Als u een papieren factuur wenst, laat het ons weten.

Hoe lang duurt het voordat mijn project wordt opgeleverd?

De oplevertijd van een project varieert afhankelijk van de aard en de omvang van het project. Bij het begin van het project zullen we een geschatte tijdlijn opstellen. Normaliter ligt dit tussen de 7 en 14 dagen.

Kan ik mijn project versneld laten opleveren?

Afhankelijk van onze huidige werklast en de omvang van uw project, kan versnelde levering mogelijk zijn. Er kunnen echter extra kosten aan verbonden zijn. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Gratis advies? Contacteer ons!

KVK: 72293535
Btw-id: NL001257694B48

 SBB erkend leerbedrijf

Follow us!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en aanbiedingen.

Hoofdkantoor

Parijsboulevard 209
3541 CS Utrecht
030 2072 999

error: Onze content is beschermd!